O être belle

Kdo smo?

Smo majhno družinsko podjetje, ki že 24 let uspešno distribuira kozmetiko être belle na področju Slovenije.

Linija hyaluronic

Kaj je être belle?

être belle je nemška kozmetična hiša z dolgoletnimi izkušnjami na področju dekorativne in negovalne kozmetike. Prepoznavna je po inovativnosti, ekskluzivnih embalažah, visoki tehnologiji in visokokvalitetnih sestavinah.

Izdelki être belle so na voljo v več kot 50 državah sveta, od tega samo v Nemčiji to kozmetiko uporablja preko 3000 kozmetičnih salonov.

Ideja être bella je, kozmetičnim salonom in strankam ponuditi nevsakdanje, visokokvalitetne in učinkovite proizvode, ki bodo odgovarjali vsem tipom kože in vsaki denarnici.

Zaradi širokega nabora preparatov za nego je zagotovljena optimalna nega za vsak tip kože, ob tem pa izdelke être belle odlikuje tudi zelo dobro razmerje med ceno in kvaliteto. Vsi izdelki so koncentrirani in zato zelo varčni za uporabo.

Svojim poslovnim partnerjem nudimo močno podporo z informacijami in izobraževanji, hitro odzivnost, kratke dobavne roke (navadno en delovni dan), konstantno obvešanje o novostih, promocijah in dogodkih, delavnice in podporo s promocijskimi materiali (testerji, plakati, vrečice,...)

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo po telefonu ali e-pošti.

25+ let tradicijeNemška kvaliteta
Brezplačna poštninaZa vsa naročila v Sloveniji nad 18€
Varno nakupovanje100% varna povezava
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam