skinvision set za nego obraza
#3405

skinvision set za nego obraza

RAZPRODANO
Pomlajevalni set za nego obraza z dnevno-nočnim serumom, dnevno kremo in testerjema nočne kreme, ter kreme za področje okoli oči.
Opis izdelka

DNEVNO-NOČNI SERUM

Intenzivni, dnevno-nočni lifting serum s prihodnosti-orientiranimi kompleksi matičnih celic, pridobljenimi iz jabolka, grozdja in alpske vrtnice. Visokotehnološki peptidi in prestižna platina, z namenom povrnitve volumna in polnosti. Zaradi globinskega delovanja,  dobi koža restrukturiran videz, povrne se ji vsesplošna mladostnost.

Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo. Po nanosu sledi nanos skinvision dnevne ali nočne kreme.

Ref. 3400, 30ml


DNEVNA KREMA

Vitalna energija, ki jo vsebujejo prihodnosti-orientirani kompleksi matičnih celic, pridobljenih iz jabolka, grozdja in alpske vrtnice tvorijo osnovo za to gladilno dnevno kremo s pomladitvenim in lifting učinkom. Prestižna sinergija učvrščujočih peptidov, platine in dragih kamnov ima globok vlažilen učinek, ki daje strukturi obraza videz popolne obnovljenosti. Znaki staranja kože so vidno zmanjšani.

Uporaba: Nanesite zjutraj, po nanosu skinvision seruma.

Ref. 3401, 50ml


NOČNA KREMA

Noč za nočjo kožo hranimo s prihodnosti-orientiranimi kompleksi matičnih celic, pridobljenimi iz jabolka, grozdja in alpske vrtnice, inteligentnimi aktivnimi DNA obnovitvenimi agenti in peptidi s sposobnostjo remodeliranja in učvrščevanja kože. Nočna krema polni gubice od znotraj navzven in učinkovito pospešuje nočno regeneracijo. Zmanjšuje znake staranja, že takoj po prebujanju je koža videti, kot  bi doživela proces naravnega liftinga.

Uporaba: Nanesite zvečer, po čiščenju in nanosu skinvision dnevno-nočnega seruma.

Ref. 3402-05, 5ml


KREMA ZA PODROČJE OKOLI OČI

Intenzivna krema, ki obnavlja področje okoli oči, vsebuje prihodnosti-orientirane komplekse matičnih celic, pridobljene iz jabolka, grozdja in alpske vrtnice. Ta lifting formula deluje globoko v kožo in se tako celovito zoperstavi znakom staranja. Koža dobi bolj gladek, čvrst in svež videz. Zgornja veka deluje bolj tesno, kot po liftingu. Gladi drobne linije in gubice, zmanjša otečenost in osvetli temne sence. Nežna, topljiva formulacija prijetno ovije področje okoli oči in sprosti svoje koristne učinke.

Uporaba: Zjutraj in zvečer nanesite na očiščeno kožo. Kremo nežno vtapkajte, od notranjega kotička očesa navzven, po spodnji in zgornji veki.

Ref. 3403-05, 5ml

Priporočamo

Sorodni izdelki

25+ let tradicijeNemška kvaliteta
Brezplačna poštninaZa vsa naročila v Sloveniji nad 18€
Varno nakupovanje100% varna povezava
Spletno mesto uporablja izključno piškotke, ki so nujni za delovanje spletne trgovine. Z nadaljevanjem obiska se strinjate z njihovo uporabo. (Več informacij)
Se strinjam